Mijn benadering van Forex Trading

Degenen die bekend zijn met mijn blog hier weten dat ik de neiging om vrijwel altijd de stok met een overkoepelende trading strategie rond steun- en weerstandsniveaus. Voor binaries, die blijft om waar te zijn. Ik heb breakout strategieën geprobeerd in het verleden voor binaire opties, maar ik ben gewoon niet erg goed in om heel eerlijk te zijn. Sommige binaire page handelaren zou geweldig in de handel breakouts, en misschien centreren hun hele strategie rond breakout trades . Maar ieder mens is anders en de handel in de exact dezelfde strategie als een andere handelaar niet voor u werkt, maakt niet uit hoe hard je ook probeert te imiteren wat hij of zij kan gebeuren te doen.

Voor forex trading, mijn trades rond steun en weerstand te baseren – met tamelijk zware afhankelijkheid van Fibonacci retracement niveaus – is nog steeds mijn belangrijkste strategie. Maar zo nu en dan, het nemen van een breakout handel kan eigenlijk een goed idee zijn. Het ding voor mij is dat in forex, het is echt niet uit hoe nauwkeurig je bent in je trades. Dit in tegenstelling tot de handel in strike-entry binaire opties, vooral onder iets in de trant van een vaste-investment money beeld management plan. In forex, wat echt telt is uw beloning-to-risicoverhouding en hoe u uw trades algehele beheren. Als u gericht bent naar een 2: 1 beloning-to-risicoverhouding gemiddeld – dat wil zeggen, je take-winstmarge is tweemaal de grootte van uw stop-loss marge bij het meten van de prijs die u uw handel ingevoerd bij – hoeft u alleen maar juist te zijn op 33,3% van uw trades alleen maar om break-even. Zelfs direct aan slechts 40% van uw trades kan een sterke winstmarge plukken.

Het punt van de zaak is dat ik breakout trades kan nemen zonder zorgen te veel over de vraag of het gaat om goed of fout zijn. Als het verkeerd, ik gewoon te verliezen wat ik heb stop-loss ingesteld op. Als het goed is en de markt is op het punt om nieuwe highs of dieptepunten die niet zijn gezien in een zeer lange tijd te maken – of misschien ooit in de geschiedenis van het valutapaar – de mogelijkheid om te profiteren van een dergelijke omstandigheid kan enorm zijn. Soms kunnen deze transacties worden voorspeld met behulp van de macro-economische tonen gebeurtenissen, zoals wanneer de USD / JPY gestaag toegenomen na de Bank of Japan kondigde het land kwantitatieve versoepeling inspanningen. Dat is vrijwel altijd synoniem met depreciatie van de valuta van een natie. Vandaar dat de JPY verloren waarde en de USD / JPY wisselkoers verhoogd.

Hier is een voorbeeld van een recent breakout handel nam ik vond plaats op de EUR / JPY. De Fibonacci retracement niveaus Ik heb in overspanning getrokken 94,107-145,674 (op dit moment), en 88,940-169,960. De laatste is een grote koersbeweging als gevolg van een zeer groot tijdsbestek hoog en laag uit de jaren 2005 en 2000, respectievelijk.

Echter, wanneer de werkelijke handel werd genomen, had ik de 88,940-169,960 Fibonacci niveaus getrokken, maar Fib niveaus getrokken 94,107-135,493. Ik nam de handel aan het einde van de dag op 22 november, optiesonline ongeveer op 136,400 toen duidelijk werd dat de EUR / JPY eindelijk uit was het breken van de consolidatie patroon dat de weerstand in de bovenste 135’s had gevormd.

 

En in tegenstelling tot in de basis steun en weerstand trades die ik maak, maak ik geen gebruik van take-profit levels tijdens breakout transacties. De reden hiervoor is dat er gewoon geen duidelijke prijs waarvoor u kunt verwachten het paar om te keren. Dus ik gebruik gewoon trailing stops plaats. Trailing stops zijn een instrument waar je in principe je eerste stop-loss te resetten door deze hoger wanneer de handel gaat in uw beoogde richting (in het geval van kooporders).

Mijn strategie voor de trailing stops is simpel. Ik eigenlijk instellen op bepaalde prijs onder de vorige dag laag. Mijn eerste stop-loss werd geplaatst op 134,800. Dit is niet iets wat ik wetenschappelijk vastgesteld of in termen van een aantal persoonlijke formule. Ik gebruikte gewoon een prijs terug in de consolidatie gebied, terwijl nog steeds het geven van mijn handel wat speelruimte te ontwikkelen (160 pips).

Zodra mijn vak op 138,711 eindigde op 27 november, ik bewoog mijn stop-loss aanzienlijk omhoog om een deel van de winst te beschermen. Dit is in wezen een middel om zichzelf te belonen voor het maken van een juiste educated guess over de toekomstige richting van de markt. Het dieptepunt van 27 november was 137,281. Dus ik legde mijn trailing stop op naar 137,250, een prijs net onder. Door dit te doen, gegarandeerd ik mezelf dat mijn minimale marge van de overwinning op deze handel zou zijn 85 pips (met uitzondering van de spread, die meestal twee pitten of zo).

Ik deed nauwlettend toezien op deze handel, omdat de EUR / JPY werd snel nadert het 38,2% Fibonacci retracement level van de 88,940-169,960 prijsklasse. Dit is een zeer grote prijs bereik dat letterlijk tientallen jaren ter waarde van de prijs beweging omvat op dit valutapaar. http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ Daarom kan elke Fibonacci niveau van deze prijsklasse worden verwacht dat zij een soort van invloed op de markt in termen van prijs congestie. De volgende dag, de prijs ging boven het 38,2% niveau en ik paste mijn trailing-stop nog eens 75 pips hoger. Maar gelukkig voor de handel, de prijs bleef boven het 38,2% niveau te blijven en eigenlijk gebruikten het als een steunniveau te consolideren en uiteindelijk blijven zoeken naar nieuwe highs te maken als meer kopers op de markt.

Verband met de handel van de huidige Fibonacci niveaus op zijn plaats:

 

Deze handel werkte zeer goed tot mijn trailing stop van 143,300 – stellen onder het dieptepunt van de 27 december candle – is opgetreden op 2 januari Dit bleek een goede manier om deze handel als de EUR / JPY af te sluiten is terugtrekken uit de laat -December highs sinds die tijd.

 

Kortom, dit is een van mijn favoriete trades tot nu toe in mijn forex carrière. Breakout trades komen vrij zelden bij het handelen van de daily chart, maar wanneer ze dat doen ze zeer de moeite waard. Ik liep weg van deze met 690 pitten van de winst na het houden van de positie gedurende zes weken (hoewel ik altijd dicht trades in het weekend).