De handel een Indicator-less Pure Prijs Actie

Dinsdag was een drukke dag van de handel, met verschillende optiesonline marktscenario’s om rekening te houden tijdens mijn Europese ochtendhandel op de EUR / USD. Er was ook de kleine vangst dat er geen scharnierpunten waren in het spel, omdat de markt zweefde tussen zijn optiesonline dagelijkse spil en support 1 niveaus. Dus was ik gewoon gaan met slechts een basisprijs grafiek, dat is prima. Hoewel ik geen gebruik maken van draaipunten optiesonline nogal een beetje, denk ik niet per se een beroep dat sterk op technische indicatoren. Prijsactie, geloof ik, is de belangrijkste overweging en kan volstaan op zichzelf als het gaat om het vinden van de kwaliteit set-ups.

1. De markt begon in wat leek op het begin van een neerwaartse optie24 trend net na de 2:00 geopend. Het 2:20 van vijf minuten kaars was vooral bearish, optie24 bewegen acht pitten naar beneden, dat is vrij aanzienlijk voor dat uur. De 2:25 kaars produceerde een doji, met bijna een vier-pip onderste wiek, waaruit blijkt optie24 dat meer kopers in actie kwamen. Natuurlijk, ik de neiging om af te bakenen dagelijkse hoogte- en dieptepunten en eventuele opmerkelijke niveaus van steun en weerstand op mijn grafiek.Daarom trok ik in een level aan de onderkant van de lichamen van deze twee kaarsen, ongeveer op 1,33466.

 

Wanneer de kaars 02:30 bleek stijgend te zijn, bleek dat het verlangen om te achterhalen van 1,33466 had wat kracht aan.En als er aanwijzingen zijn van een verhoogde het kopen rente, ondersteunt het bewijs voor call-opties. De 2:35 kaars bleek ook enige opwaartse oomph achter de rug, maar viel uiteindelijk tot ongeveer een pip boven 1,33466. In wezen prijs was in flux binnen een vier-pip omgeving.

Maar op basis van wat ik had gezien, voelde ik dat IQ Option een call-optie op 1,33466 een redelijke trading beslissing zou kunnen zijn.De 2:20 kaars bleek een op zichzelf staande gebeurtenis te zijn en niet wijst op een trend lijkt op zich. Er leek een neiging in de richting van het IQ Option kopen, en er was natuurlijk het steunniveau zelf die een plank moet bieden om te helpen vechten tegen neerwaartse beweging. Niet een spectaculaire handel, gezien IQ Option haar win kans was realistisch gezien slechts ongeveer 60%, maar ik besloot op het aanraakscherm van 1,33466 op de 2:40 kaars aan te gaan. Deze verlopen vier pitten in-the-money.

2. Daarna prijs steeg tot een top te vormen rond 1,34556, waar ik tekende in een nieuwe witte weerstand lijn. Ik begon ook overweegt call-opties op 1,33466 weer wanneer het een nieuwe rit terug naar beneden. Maar er was niet een duidelijke indicatie van een afwijzing, de prijs aangeraakt en onder gesloten, dus ik doorgegeven dat de handel kans.

 

En terwijl de 1,34556 weerstand bezat on the move back-up, werd er geen put-optie genomen. De verhuizing uit de 1,33466 steun gebeurde snel, dus ik was ook aarzelend over de Plus500 betrokken momentum. Er was ook geen duidelijke afwijzing van het level. Dus handelsmogelijkheden werden doorgegeven in beide gevallen.

3. Naar aanleiding van de recente niveau van de steun die onlangs had gevormd onder de vorige, had ik dit niveau gericht op de weg naar beneden voor de call-opties. (De lijn werd Plus500 getrokken onder de 4:35 en 4:40 kaars instanties op 1,33458.)

Prijs was naar beneden gekomen en het niveau van de 05:50 kaars weigeren. Gezien was er een neerwaartse stoom hier, ik wachtte de 5:55 kaars om te zien of een andere afwijzing van het niveau zou worden gehouden, of verdere neerwaartse beweging zou zijn in de winkel, Plus500 eventueel ondersteunen 1.

Op 05:55 was er verwerping van het 1,33458, en uiteindelijk werd een groene kaars in het proces. De aankoopprijs bereidheid boded goed voor call-optie mogelijkheden hier. Bij de re-touch van 1,33458, ik ging een calloptie op de 6:00 kaars.Deze handel wankelde rond break of licht in-the-money, maar ik kreeg een lichte boost op de afsluitingsdatum kaars om te winnen door bijna twee pitten.

 

4. Naar aanleiding van deze handel, prijs keerde terug naar 1,33458, maar ik besloot tegen de handel op basis van een eenvoudige markt patroon dat ik ben gekomen om te vertrouwen. Wat ik bedoel is een dalende driehoek , merkte na een down-schuine lijn die de toppen van de lagere markt highs afdalen in een steunniveau met elkaar verbindt. Dit is een dalende chartpatroon en typisch beweert dat het kopen beweging afnemend in kracht (door de lagere toppen) en een breuk van de drager mogelijk.

Terwijl het nemen van een handel op de 7:15 kaars (aangeduid in de afbeelding hieronder) zou uiteindelijk produceerde een winnende handel, het aanbreken van 1,33458 voorkwamen met ongeveer vijf pips waaronder het sluiten onder het niveau.

 

5. De markt keerde terug naar het 1,33556 weerstandsniveau binaire opties eerder overwogen. Het was als een keerpunt eerder op de dag geserveerd, dus ik moest in ieder geval bewust van te zijn hier. Ik vastgesteld dat dit ook de laatste realistisch mogelijke set-up kans voor de dag binaire opties zou zijn, als ik was al veel later dan ik zelf normaliter rekening handelde. Plus news tijd om 8:30 werd snel nadert, dus elke handel zou moeten recht vervallen op 08:30, zodanig dat de markt zelf in vuur en vlam kunt instellen in welke richting, als het moet, na het binaire opties sluiten alle handel’s.

Het 8:15 kaars was sterk bullish, maar de 08:20 kaars op voorwaarde dat een mooie doji na het aanraken van en verwerpen 1,33556. Als het opnieuw aangeraakt deze gerichte prijs op de 8:25 kaars, ik in een put-optie, verwacht dat de markt onder te houden voor ten minste de op zeer korte termijn, omdat er de neiging om een lager bedrag van de volatiliteit zijn voordat een nieuwsbericht release.

 

Deze handel was echt heen en weer. Het aanvankelijk gehouden in mijn voordeel, dan ging zo veel als drie pitten in-the-money, alvorens uit de gratie en dat resulteert in ongeveer een-pip verlies.

6. En dit beeld Het laatste is gewoon hier als een vriendelijke anyoption herinnering om altijd te controleren uw economische kalender en blijf uit deze omhoog / omlaag binaire transacties rond nieuws tijd. De koersbeweging naar aanleiding van een persbericht kan de markt die u eerder na te anyoption laten lijken zeer dwergachtige door vergelijking. U zeker niet wilt dat een handel slechts 50-50 kans hebben op basis van een loutere niet controleren wat anyoption nieuws kan worden coming out.