Signalen correct interpreteren

LotzofBotz hier om een signaal dienst te promoten … Ja het is mogelijk de hel is net dichtgevroren want ik haat signaal providers / verkopers / makelaars / kleine honden / Michael Freeman en al overprijsd kussens dat mijn vriendin zou willen kopen. Maar ik vind ik misschien te veel trots op mijn eigen handel en ben een beetje te gesloten minded andere Een goede post methoden of trading ideeĆ«n. Dus in het volgen van deze gedachtegang laat een kijkje nemen op de verschillende signaal providers om te zien wat er werkelijk die er zijn dat zowel u als me wat kon maken “MOOOONAAAAY !!!” Want ik ben hier niet om te rukken naar youtube dag als ik moeten rekeningen te betalen en de landen om te kopen. Dus eerst als ik loop deze weg in de donkere kronkelende bos van de onbekende herziening Signal Providers. Een van hen had al stond en intrigeert me “John Anthony’s Signals.” Zijn methode voor het leveren van signalen Ik geloof genie en waarschijnlijk verantwoordelijk voor een groot deel van zijn succes. In de video hieronder heb ik u te voorzien van een goede deal van inzicht over de vraag waarom hij waardig is aan te bevelen door mij. Het is waarschijnlijk niet te zijn om de redenen die u denktšŸ˜‰

 

Zoals je kunt zien in de video toont precies hoe het systeem werkt. U zich aanmeldt krijgt een login en wacht op een signaal om pop-up op de tafel, www.optiesonline.com maar ook u zult een bel die u zal veranderen in Pavlov’s Dog wachten op signalen hier. Dus als je in de kamer kunt u tot het volume en de boom komen rennen voor het diner. Het is best grappig als ik beeld hoe mensen aan de andere kant scramble rond om signalen te vangen van JAS. Let wel dat deze signalen en niet de werkelijke transacties. Dit betekent dat het gebaseerd is van de korte termijn hoog vanaf het moment kaars waarvan JAS beslist de toegang is en dat betekent dat u een vertraging van een paar seconden te krijgen tot meer dan een minuut. Dat betekent niet dat hij is een oplichterij gewoon dat het een signaal op basis van de hoge van een 1 min kaars en niet een echte handel. Opnieuw zou ik zijn hier signalen te gebruiken als een high-end indicator meer dan voor blinde handel inzendingen. Hieronder zal ik een lijst van de voors en tegens van zijn dienst.

Pluspunten –
1) U kunt gebruik maken van zowat elke broker voor het verstrijken tijden die hij gebruikt die vaak de 30 en uur uur spelen voor het grootste deel van zijn transacties.

2) U kunt bepalen welke handelt u wenst te nemen en door te kijken naar hem eigenlijk leren een goede methode van de handel.

3) Aangezien hij nu ook een hoger risico trades in zijn mix krijg je meer signalen per dag.

4) Dit is een persoon met een bank trading ervaring zo zijn methodes zijn solide en voor $ 100 per maand imo is het een goede deal, vooral als je nieuw bent de originele bron bij de handel binaire opties zijn.

5) U kunt kiezen welke paren u handel door hen van zijn menu-opties van de webpagina te selecteren, maar ik raad je ze allemaal bekijken.

Nadelen –
1) Hij heeft niet langer een BEREID opties die u in staat stelt om een handels- en ik hoop dat hij wijzigt dat er in de toekomst als dit geeft je geen tijd om in de buurt van het signaal in te voeren.

2) Hoe hoger risico trades dat hij nu ook in zijn trading imo zal naar beneden zijn prestaties te brengen en de statistieken toont hij met hen vind ik een beetje scheef / uit. Ik denk dat hij is het verminderen van de kwaliteit van zijn dienst bij dit.

3) De signalen dat hij geldt als statistieken tonen aan de hoge prijs van een 1 min kaars die niet daadwerkelijk resultaten van transacties, dus je moet rekening mee houden en stel je waarschijnlijk verwachting voor win prijzen in de 60% bereik niet boven de 70%, wat is een beetje marketing pluis van hun kant.

4) Hij bevat niet langer de individuele winstpercentage voor elk ander paar die weer de kwaliteit van zijn dienstverlening vermindert en hopen dat hij verandert dat in de toekomst.

 

Al met al wat ik kwam weg met het denken deze man heeft een briljante manier om tonnen passieve wannabe geld makers / handelaars krijgen http://www.optiesonline.com/anyoption/ voor slechts $ 100 per maand. Na problemen met mensen die het kopiƫren van zijn signalen en verkopen ze het lijkt erop dat hij heeft de kwaliteit van zijn dienst waarvan ik hoop dat hij wijzigt / corrigeert verminderd. Ikzelf vond hem nuttig zijn voor de handel in vreemde kruisen en en echt gebruikt hem meer als een indicator die ik kan dan kiezen om in te voeren met behulp van mijn eigen methode / algos om mij een betere kant dan als ik alleen maar ruilde zijn signalen op de blind. Als je beeld een newbie bent of hebben niet de tijd om zich te concentreren op het zijn een handelaar dan is dit misschien iets voor jou. Opnieuw zijn logica voor trades